NDR Projecten B.V. I Valeriusstraat 28 - 40 I 2517 HR Den Haag I t. 070 365 48 26 I projecten@uwrepro.nl

logo ndr uwrepro

NDR Projecten
Gewoon goed uitvoeren

NDR Projecten is uw gesprekspartner als projectorganisatie èn uitvoerder als het gaat om uw grootschalige grafimedia projecten.

Dat doen we op turnkey-basis, met andere woorden: u geeft met een gerust hart alle uitvoerende activiteiten uit handen. Eenmaal in ònze handen zorgen we ervoor, dat we volgens opdracht uw project goed en tijdig realiseren. Als alles gereed is, geven we het u trots weer in handen.

Uniek P-project
Omgeving inspireert

Als enige in Nederland heeft NDR Projecten het eind 2012 aangedurfd om op grote schaal de pilaar- en muuraankleding van bedrijfsparkeer-garages te verzorgen. We decoreren kolommen en de vaak eentonige muurvlakken met huisstijluitingen of bewegwijzering door middel van Wall Wrapping.

“Decorate any wall with any high quality image,
limited only by your imagination”
.

Concerns als BSH Huishoudapparaten, FIFPro, FOX Vakanties, Bluewater en Parkcafé Groen trokken hun gastvrijheid door naar hun garages. Deze nieuwe hoofdkantoren hebben zich bewust gevestigd in Park 20|20, het eerste volledig op milieubewustzijn en duurzaamheid (Cradle-to-Cradle) georiënteerde kantorencomplex in Nederland. NDR Projecten bekleedt 3.200 m² aan parkingwanden. Niet alleen de receptie, kantine en de werkplekken, nu ook parking als middel om de werknemer, de gast of klant een warm welkom te heten. Toch een bijzondere eerste indruk? Een goede manier om te zeggen “U heeft híer al onze aandacht!”.

Wall Wrap Systeem
Innovatief en kosteneffectief

Ook ú heeft onze aandacht. NDR Projecten richt zich op beslissers die actief of betrokken zijn in de bouwsector. Daarom delen wij onze visie graag met projectontwikkelaars, architecten, vastgoedorganisaties, woning(bouw)- corporaties, overheden, bouwbedrijven, adviesbureaus, aannemers, exploitanten en toeleveranciers.

Deze opdrachtgevers wijzen wij op onze unieke dienst van grootschalige wandaankleding. Wij kiezen hierin bewust voor het concept Parkeren is beleven met unieke, eigen identiteiten van de garages en aandacht voor ruimte, klantvriendelijkheid en uitingen in beeld en geluid.

projecten
fif pro wall wraping
wall wraping

Uw voordeel?

• uw garage óók als visitekaart voor uw bedrijf
• inspirerende parkeeromgeving voor een inspirerend bezoek
• eindeloze mogelijkheden om te publiceren en te promoten
• toepasbaar op vele materialen
• snel ontwikkeld en aangebracht
• meer dan 30% kostenbesparing t.o.v.
   de traditionele muurbeschilderingen
• minimale onderhoudskosten
• product in elke gewenste fotokwaliteit
• in delen vervangbaar
• gemakkelijke refresh per periode
• duurzaam laminaat pvc(vrij)
• levensduur 5 jaar

park 20 20 kantoor wand
NDR Projecten ontsproot in 2012 uit het moederbedrijf NDR.

NDR is tegenwoordig een totaalaanbieder met breed grafisch
keuzemenu, een allround grafisch facilitair bedrijf.
In Den Haag en omgeving staat de NDR bekend als het bedrijf met de hoogste servicegraad. In piekperiodes zijn 24/7 werkweken niet meer weg te denken.

Opdrachtgevers zijn daarom loyaal mede omdat zij hechten aan de persoonlijke benadering, één contactpersoon.

www.uwrepro.nl
tekstblok